Дякуємо!

Вашу заявку відправлено. Очікуйте на дзвінок від менеджера!

Знайшли дешевше?
Следи за скидками в instagram
Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Велосклад - интернет магазин велосипедов и аксессуаров
0
Мой заказ
Описание

Hannah Hawk 2 - комфортний намет з досить великим простором для двох мандрівників або, можливо, для сім'ї з дитиною. Захищеність конструкції дозволяє з комфортом облаштовувати ночівлю на природі цілий рік. Завдяки ефектному дизайну стоянка буде виділятися на тлі пейзажу і залишиться видимою на великій відстані навіть в похмуру погоду і сутінках.

Алюмінієвий каркас і сучасний нейлон забезпечують конструкції малу вагу, комфортну для піших переходів. Снігова спідниця допомагає краще зберігати тепло в вітряні дні і в ураганних умовах.

Просиліконені шви верхнього тенту допомагають зберігати спальне місце в сухості, коли йде дощ. Сам зовнішня намет зшитий з нейлону з показником водостійкості 5000 мм. Більш щільне дно, укріплене поліуретаном, має водозахищеність 7000 мм, що попереджає підтоплення. Ступінь міцності дна дозволяє розбивати стоянку на кам'янистій поверхні.

Односторонній вхід до намету застібається на широкі дверцята, верхня половина яких пристосована під провітрювання. Доступ свіжого повітря також забезпечують сітчасті віконця на стелі нижнього шару і люк на тенті, розміщений над входом.

Спальному місцю передує тамбур, де мандрівники можуть залишити взуття і громіздке спорядження. Усередині ви виявите чотирьохкарманний органайзер і багатофункціональні петлі.

Для транспортування намет компактно складається в акуратний чохол. Збирається конструкція гранично швидко, завдяки з'єднуючому трубки каркасу еластичному джгуту і кольоровому маркуванню.

Купити намет Hawk 2 можна в магазині Velosklad.

Всі двомісні намети

Намет Hannah Hawk 2 snow mandarin red

Артикул 10003190HHX
В наличии
16 520 грн
К сравнению
Войдите на сайт, чтобы
добавить товар в список желаний
Быстрый заказ
Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

 Самовывоз из нашего магазина;

 Новой почтой по Украине.

Вы можете купить этот товар с доставкой в Винницу, Луцк, Днепр, Донецк, Житомир, Ужгород, Запорожье, Ивано-Франковск, Киев, Кропивницкий, Луганск, Львов, Николаев, Одессу, Полтаву, Ровно, Сумы, Тернополь, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Черновцы, Чернигов и другие города.

Подробнее о доставке

 Наличными при получении в магазине;

 Наложенным платежем "Новая Почта";

 На карту "Приватбанк", "Monobank";

 Оплата частями "Приватбанк";

 Онлайн оплата на сайте.

 Возврат/обмен в течении 14 дней;

 Гарантия от производителя до 36 месяцев;

 Проверка товара перед отправкой.

Наверх