Дякуємо!

Вашу заявку відправлено. Очікуйте на дзвінок від менеджера!

Знайшли дешевше?
🌸 Весна в разгаре! 🌸 По 05.05 получи скидку по промокоду SPRINGСкопировать кодПодробнее
Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Велосклад - интернет магазин велосипедов и аксессуаров
0
Мой заказ
Описание

Тенісна ракетка Donic Waldner 800 - тенісна ракетка для гравців професійного рівня, які прагнуть розвивати технічно складну гру із застосуванням різних технік кручення і максимальною швидкістю подачі м'яча. Підходить для гравців, які люблять «агресивну атаку». поєднання підстави з двома карбоновими шарами і губки товщиною 2,0 мм створює "швидку" ракетку, що відрізняється в той же час достатнім контролем.

Лінійка ракеток найвищого рівня, присвячена Яну-Уве Вальднеру, легендарному спортсмену і багаторазовому чемпіону світу, розроблена спеціально для гри в нападі. У всіх моделях використовуються технології ABP-Adjustable Balance Point(ABP) - регульована Точка рівноваги, що дозволяє гравцеві індивідуально змінювати центр ваги ракетки відповідно до свого стилю гри. Donic має відмінну репутацію у всьому світі в сегменті змагань з настільного тенісу і є екіпірувальником багатьох відомих кращих гравців. Традиційний німецький бренд Schildkröt існує на ринку понад сто років і вважається винахідником м'яча для настільного тенісу. Сьогодні Donic-Schildkröt є безперечним лідером ринку настільного тенісу для відпочинку у Центральній Європі.

  • Тип гравця: «Атака» (наступаюча атакуюча гра) - Система EASY CHOICE.
  • Баланс на голову ракетки: зміщення ваги на голову забезпечує більше сили при ударі, що важливо при атакуючому стилі гри.
  • Баланс по центру: вага рівномірно розподілений по всій площі ракетки підходить для різного стилю гри.
  • Баланс на ручку: зміщення ваги ближче до ручки дозволяє робити більш точні удари і підрізування і підходить для захисного стилю гри.
  • Ручка з високоякісної деревини Tactik оснащена технологією Ergonomic Handle (ERGO) - завдяки анатомічній формі, ідеально лягає в руку повторюючи лінії долоні. округла форма дерев'яної частини ручки набагато краще лягає в руку, ніж звичайні класичні ракетки, допомагає уникнути точок тиску на вказівний палець і забезпечує особливо комфортне і приємне відчуття під час гри.
  • Технологія "ABP" - Adjustable Balance Point: індивідуальне регулювання точки балансу = точне налаштування співвідношення потужність/управління.
  • Гума Grippy Donic*** з товщиною губки 2,0 мм - для більшої потужності (чим товще губка, тим більше самоускорение і потужність ракетки) забезпечує хороший прийом обертання і потужність вище середнього, а всі прийоми добре переносяться на м'яч.
Характеристики:

  • Накладка: Grippy Donic***, товщина 2,0 мм
  • Ручка: ABP
  • Швидкість: 80
  • Обертання: 80
  • Контроль: 60

Ракетка для пінг-понгу Donic Waldner 700

Артикул 754872sp
Нет в наличии
773 грн
К сравнению
Войдите на сайт, чтобы
добавить товар в список желаний
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт, чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Бренд  Donic
Состояние товара  Новый
Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

 Самовывоз из нашего магазина;

 Новой почтой по Украине.

Вы можете купить этот товар с доставкой в Винницу, Луцк, Днепр, Донецк, Житомир, Ужгород, Запорожье, Ивано-Франковск, Киев, Кропивницкий, Луганск, Львов, Николаев, Одессу, Полтаву, Ровно, Сумы, Тернополь, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Черновцы, Чернигов и другие города.

Подробнее о доставке

 Наличными при получении в магазине;

 Наложенным платежем "Новая Почта";

 На карту "Приватбанк", "Monobank";

 Оплата частями "Приватбанк";

 Онлайн оплата на сайте.

 Возврат/обмен в течении 14 дней;

 Гарантия от производителя до 36 месяцев;

 Проверка товара перед отправкой.

Наверх