Дякуємо!

Вашу заявку відправлено. Очікуйте на дзвінок від менеджера!

Знайшли дешевше?
🌸 Весна у розпалі! 🌸 До 16.04 отримай знижку за промокодом SPRINGСкопіювати кодДетальніше
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
Велосклад - інтернет магазин велосипедів та аксесуарів
0
Мій кошик
Опис

Sprint Ultra - це штани преміального класу, в яких зібрані всі останні розробки американської компанії Troy Lee Designs. Практично на будь-якому кубку світу по downhill, на подіумі, ви побачите райдерів у цих штанах. Ця модель стала невід'ємною частиною екіпірування для екстремального катання на гірських велосипедах. Вона розроблена спеціально для гонок у дисциплінах ENDURO та DH, але також підійде і для звичайного катання по улюблених домашніх трейлах

Troy Lee Designs є багаторічним лідером у виробництві екіпірування для професійних гонщиків і багато відомих з них, таких як Brandon Faircloth, Brandon Semenuk, Cam Zink, Kyle Strait, Rob Warner, Steve Peat, Olly Wilkins та Troy Brosnan, беруть участь у розробці та тестуванні екіпірування.

Sprint Ultra має спеціальний спортивний крій Precision Fit. Він забезпечує чудову посадку на тілі райдера, підвищуючи зручність та максимальну свободу рухів на трасі. Цей крій підходить для гонщиків та любителів, які цінують точну посадку та комфорт при катанні, а також бажають максимально розкрити свій потенціал на трасі.

Модель створена з тканини TLD Ultra Tech, яка є міцною, еластичною і тягнеться на всі чотири сторони. За рахунок цього педалювати в штанах зручно і ніщо не сковує руху. Sprint Ultra мають низьку вагу і коли Ви в них катаєтеся, то практично не відчуваєте на собі. Конічна конструкція штанин Slim fit доповнює їх стильний дизайн. Тканина сертифікована Bluesign, що означає, що вона була зроблена з урахуванням екологічних та безпечних стандартів.

Виріб має чудову дихання, це вдалося досягти за рахунок великого. кількість отворів зроблених лазерною різкою. Вентиляційні вставки дуже грамотно розподілені і в спеку вам буде комфортно.

На правій штанині є спеціальна накладка для захисту від ланцюга. Також у місцях зіткнення з сідлом, вшиті посилені вставки, які продовжать термін експлуатації виробу.

Пояс легко регулюється за рахунок двох липучок Velcro і ви швидко зможете налаштувати штани під себе, навіть у рукавичках. З внутрішньої сторони є силіконова вставка, яка надає додаткову фіксацію під час активного педалювання.

Troy Lee Designs Sprint Ultra - це дійсно штани без компромісів, модель преміального класу. Вони мають неперевершену якість і комфорт. Створені з технологічних матеріалів, які забезпечують оптимальну вентиляцію та свободу рухів. А велика різноманітність барвистих принтів дозволить Вам виділитися на трейлі або навіть на кубку світу.

Особливості:

  • Склад: 90% Polyester / 10% Spandex®
  • Тягнеться в чотирьох напрямках, не сковує руху.
  • Тканина TLD Ultra Techсертифікована Bluesign®
  • Вентиляційні отвори зроблені лазерною різкою
  • Плоскі шви
  • Точне регулювання талії ремінцями Velcro
  • Крій: Precision Fit (спортивний, приталений крій).
  • Розміри: 30, 32, 34, 36, 38
  • Призначення: MTB (Trail, Enduro, Downhill).
  • Силіконовий напис на внутрішній частині талії забезпечує відмінну фіксацію.
  • Посилена вставка на правій штанині для захисту від ланцюга
  • Повна сумісність із захистом.